Mijn achtergrond2024-06-20T09:08:11+00:00

Mijn achtergrond

Die maakt dat ik jou kan helpen!

Ik kan je helpen om de onrust aan de eettafel te doorbreken! Hiervoor heb ik een aantal waardevolle opleidingen gevolgd.

(kinder-)diëtist of leefstijlcoach

Acceptance &
Commitment
Therapie (ACT)

Acceptance &
Commitment
Therapie (ACT)

Psychosociaal
therapeut

Psychosociaal
therapeut

Diëtist

Diëtist

Kinderdiëtist

Kinderdiëtist

Een traject om richting te geven aan de chaos van verdriet, boosheid, onmacht, frustratie, verlies, hartzeer, paniek en al het andere wat ik allemaal voel en voelde. Ik heb in de acht sessies gekeken naar alle gevoelens die er zijn en hoe ik die kan benoemen, kan plaatsen en kan sturen als ik dat wil. Ilse staat zo met haar beide benen op de grond en is dus echt een anker waar je aan vast kan houden.

Het fijnste vind en vond ik dat ze niet met oplossingen komt, niet invult, niet oordeelt en niet bezig is om te temperen wat er is, maar juist te laten zijn wat er is. Nu sta ik zoveel meer in mijn eigen kracht en durf ik me uit te spreken. Dit is voor mij een hele grote stap!

Dank Lieve Mooie Authentieke en liefdevolle Ilse voor je hulp.

Maaike, 44 jaar

Ik heb leren luisteren naar mijn behoeftes, die kende ik helemaal niet. Ik leefde niet echt, maar was constant bezig met afleiding en veroordeling van mijn eigen lichaam en gedrag. De negatieve gedachten zijn niet helemaal weg, maar ik kan ze beter aan. Wat een rust!!

Anne, 48 jaar

Wat een spiegel, daar hadden we niet op gerekend. Het was zo verhelderend, dank je wel!

Ouders van Joep, 14 jaar

Een telefoongesprek..even sparren..wil je meedenken? Dat deed ze en zoveel meer. Gesprekken, meditaties, dingen op de plek zetten. Vervolgens ging ik zelf aan de slag. Wat me bij blijft? Haar warmte, haar oprechte interesse, ´blijf in het nu, laat het verleden of emoties van toen niet bepalend zijn voor het nu´.

Bedankt Ilse..
Aan iedereen..Ze is een aanrader!

Laska, 44 jaar

Dankzij Ilse haar manier van werken en haar adviezen ben ik een stuk gezonder geworden. Mijn cholesterol is zelfs gedaald. Ilse laat je inzien, dat je manier van denken, vaak het meeste in de weg zit. Dat er vaak meer onderliggende problemen zijn, en dat praten daarover helpt. Zo heb ik ontdekt welke invloed stress heeft. Ik heb keuzes kunnen maken die voorheen ondenkbaar waren, op werk, voeding en relatiegebied. Dank je wel Ilse, mijn uitslagen zijn nu goed, dankzij jou.

Jolanda, 58 jaar

Ilse is betrokken en luistert goed naar je verhaal. Ze pakt de juiste modellen erbij om je te helpen en je een beter inzicht te geven. Zodat je ook buiten de coaching stappen kunt maken. En daar gaat het uiteindelijk om.

Anton, 29 jaar

De dingen waar ik tegenaan liep hebben een diepere laag, het ging eigenlijk helemaal niet over eten. Ilse heeft me inzichten gegeven die ik zelf nog niet had gevonden.

Charlotte, 29 jaar

Wat ben ik blij en dankbaar dat we jou zijn tegengekomen. Ik kan weer samen met mijn dochter meedenken en er echt voor haar zijn. We waren de weg helemaal kwijt en dat had ik niet door. Lotte is rustiger geworden, de strijd is gestaakt. Nu kunnen we samen per dag bekijken wat er speelt. De toekomst komt later.

Moeder van Lotte, 12 jaar

Samen met Ilse onderzocht welke patronen en systemen ik mezelf eigen had gemaakt m.b.t. diëten, gezond eten en afvallen. Met een nuchtere en realistische blik, herken ik ze nu. Dat helpt om voor gezonde en goede keuzes te gaan. Niks moet!

Willeke, 34 jaar

Wat is dit een bijzondere mooie manier van coaching. Ilse heeft mij doormiddel van goede praktische oefeningen verhelderende en verassende inzichten gegeven. Ilse is professioneel, luistert goed en weet goed tot de kern te komen van het ‘probleem’. Een echte aanrader!

Jeremy, 33 jaar

Meer lezen?

Heb je vragen

of wil je kennismaken?

Ga naar de bovenkant