Werkwijze & Aanbod2024-06-20T09:47:29+00:00

Ga je mee verdwalen, ik weet de weg

– Loesje

Kennismaking Your Nature

Stap 1: Aanmelding

Waar kan ik je mee helpen?

Dat jij bij mij aan het juiste adres bent is voor ons beiden enorm belangrijk! Het is een belangrijke factor voor het slagen van onze samenwerking. Voordat we samen aan de slag gaan, maak ik daarom graag eerst kennis met je. We kunnen samen bespreken of ik wat voor jou (en je kind) kan betekenen. Waar wil je graag mee geholpen worden en wat kun je van mij verwachten?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dan kan ik je vragen beantwoorden en maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Stap 2: Kennismaken

Leuk om je te ontmoeten!

Ik wil graag veel over jou en je gezin weten. We duiken samen dieper in de vraag waarom je graag aan de slag wilt en wat je hoopt te bereiken met onze samenwerking. Hoe gaat onze samenwerking eruit zien en wat wordt er van beide kanten verwacht? Ik ontvang je graag op de praktijklocatie in Elst. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onderzoek kinderdiëtist
Onderzoek kinderdiëtist
Sessie diëtist

Stap 3: Aan het werk!

Nu gaat het echt beginnen

We gaan een samenwerking aan voor 4 maanden. Dit is nodig om gedragspatronen te doorbreken. We gaan het er niet alleen over te hebben, maar we zullen ook veel gaan oefenen.

In het begin zien we elkaar iedere week, later zit er meer tijd tussen. Buiten de sessies om ga je zelf aan de slag met de dingen die je bij mij leert. Verdeeld over 4 maanden kun je rekenen op 10-12 afspraken van ca. 60 min, je kunt je afspraken zelf inplannen via de website.

Genieten van eten

Stap 4: Je mag het zelf doen!

Ik laat je weer los

We kijken samen vooruit naar wat jij nog nodig hebt om het verder zelf te kunnen. Om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn en te bepalen welke stappen er nog nodig zijn om daarnaartoe te bewegen. Vind je het goed zo, dan nemen we afscheid. De meeste mensen vinden het fijn om nog een vinger aan de pols te houden, dan kan dat natuurlijk ook!

Je kunt altijd zelf een afspraak inplannen via de website.

Ik gun jou dat …

  • Onrust en strijd rondom eten en eetmomenten geen probleem meer voor je zijn

  • Jouw lichaamsbeeld of gewicht niet meer bepalen hoe lief je voor jezelf bent

  • Jij de strijd met jezelf of je kind kunt staken en meer rust rondom eten kunt ervaren

  • Lastige emoties en gedachten niet meer bepalend zijn voor de keuzes die je maakt

  • Eten weer gezellig kan zijn, waar je met anderen van kunt genieten

Gaan we samen aan de slag? 

Wat een spiegel, daar hadden we niet op gerekend. Het was zo verhelderend, dank je wel!

Ouders van Joep, 14 jaar

Dankzij Ilse haar manier van werken en haar adviezen ben ik een stuk gezonder geworden. Mijn cholesterol is zelfs gedaald. Ilse laat je inzien, dat je manier van denken, vaak het meeste in de weg zit. Dat er vaak meer onderliggende problemen zijn, en dat praten daarover helpt. Zo heb ik ontdekt welke invloed stress heeft. Ik heb keuzes kunnen maken die voorheen ondenkbaar waren, op werk, voeding en relatiegebied. Dank je wel Ilse, mijn uitslagen zijn nu goed, dankzij jou.

Jolanda, 58 jaar

Ik heb leren luisteren naar mijn behoeftes, die kende ik helemaal niet. Ik leefde niet echt, maar was constant bezig met afleiding en veroordeling van mijn eigen lichaam en gedrag. De negatieve gedachten zijn niet helemaal weg, maar ik kan ze beter aan. Wat een rust!!

Anne, 48 jaar

Wat ben ik blij en dankbaar dat we jou zijn tegengekomen. Ik kan weer samen met mijn dochter meedenken en er echt voor haar zijn. We waren de weg helemaal kwijt en dat had ik niet door. Lotte is rustiger geworden, de strijd is gestaakt. Nu kunnen we samen per dag bekijken wat er speelt. De toekomst komt later.

Moeder van Lotte, 12 jaar

Wat is dit een bijzondere mooie manier van coaching. Ilse heeft mij doormiddel van goede praktische oefeningen verhelderende en verassende inzichten gegeven. Ilse is professioneel, luistert goed en weet goed tot de kern te komen van het ‘probleem’. Een echte aanrader!

Jeremy, 33 jaar

Ilse is betrokken en luistert goed naar je verhaal. Ze pakt de juiste modellen erbij om je te helpen en je een beter inzicht te geven. Zodat je ook buiten de coaching stappen kunt maken. En daar gaat het uiteindelijk om.

Anton, 29 jaar

Samen met Ilse onderzocht welke patronen en systemen ik mezelf eigen had gemaakt m.b.t. diëten, gezond eten en afvallen. Met een nuchtere en realistische blik, herken ik ze nu. Dat helpt om voor gezonde en goede keuzes te gaan. Niks moet!

Willeke, 34 jaar

Een traject om richting te geven aan de chaos van verdriet, boosheid, onmacht, frustratie, verlies, hartzeer, paniek en al het andere wat ik allemaal voel en voelde. Ik heb in de acht sessies gekeken naar alle gevoelens die er zijn en hoe ik die kan benoemen, kan plaatsen en kan sturen als ik dat wil. Ilse staat zo met haar beide benen op de grond en is dus echt een anker waar je aan vast kan houden.

Het fijnste vind en vond ik dat ze niet met oplossingen komt, niet invult, niet oordeelt en niet bezig is om te temperen wat er is, maar juist te laten zijn wat er is. Nu sta ik zoveel meer in mijn eigen kracht en durf ik me uit te spreken. Dit is voor mij een hele grote stap!

Dank Lieve Mooie Authentieke en liefdevolle Ilse voor je hulp.

Maaike, 44 jaar

Een telefoongesprek..even sparren..wil je meedenken? Dat deed ze en zoveel meer. Gesprekken, meditaties, dingen op de plek zetten. Vervolgens ging ik zelf aan de slag. Wat me bij blijft? Haar warmte, haar oprechte interesse, ´blijf in het nu, laat het verleden of emoties van toen niet bepalend zijn voor het nu´.

Bedankt Ilse..
Aan iedereen..Ze is een aanrader!

Laska, 44 jaar

De dingen waar ik tegenaan liep hebben een diepere laag, het ging eigenlijk helemaal niet over eten. Ilse heeft me inzichten gegeven die ik zelf nog niet had gevonden.

Charlotte, 29 jaar

Cliënt verhalen

Heb je vragen

of wil je kennismaken?

Ga naar de bovenkant